CallMe

Heeft u vragen?

+31 62 05 69 773

Onze diensten

Performance management is de core business van Informed Decisions. We bieden Regie, Rust en Rendement. Doordat onze diensten een hoog repeterend karakter hebben en vaak dezelfde oplossing van toepassing blijken te zijn, hebben we enkele diensten “geautomatiseerd”.

We kennen dan ook 3 verschijningsvormen:

 1. Natuurlijk ondersteunen we onze klanten met onze eigen, persoonlijke expertise op elk aspect van de sourcingslifecycle, in ICT en werken. zie daarvoor onze persoonlijke pagina's.
   
 2. Maar daarnaast hebben we onze kennis door de jaren heen verwerkt in een SaaS applicatie dat je “geautomatiseerde consulting” zou kunnen noemen.  Veel van de voor consultants voorkomende (dure) repeterende handelingen zijn te automatiseren. Organisaties verschillen in de kern onderling niet echt veel omdat veel van mensenwerk afhankelijk is. Met behulp van artificial intelligence technieken en prachtige online dashboards worden resultaten sneller, goedkoper en altijd actueel aan diverse stakeholders gepresenteerd. Van diverse organisatieniveau’s tot op individuele dashboards. En dat voor enkele euro’s per maand per respondent waarbij een heel jaar lang onbeperkt gebruik van het PDCA beheerinstrument (want dat is het puur sang) gebruik gemaakt kan worden. 

  ​Op de volgende thema’s hebben we onze diensten geautomatiseerd en stellen we die ter beschikking.
  • Klanttevredenheid mbt tot de geleverde ICT diensten. Dé eXperience Level Agreement (XLA). Vertaald naar een Geen Gedoe Score. 
  • Team OntwikkelingsMonitor.
   Via partner Mission Command bieden we de op articifial intelligence gebaseerde SaaS applicatie ook aan voor de resultaatgerichte ontwikkeling van teams. 
    
 3. Tot slot bieden we via het bedrijf Synotion, Aanbestedende Diensten ondersteuning bij de ontwikkelingen, implementatie en gebruik met een vernieuwende denkkader en aanpak in het aanbesteden én contractmanagement. Het laat BVP en SCB achter zich…
  Synotion staat voor Notie van Synergie en richt zich op het bevorderen van de samenwerking. Dat, een effectieve en efficiente samenwerking in vertrouwen en openheid, bepaald in hoge mate het succes.
Informed Decisions

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek

T: +31 62 05 69 773
E: info@informedd.nl

KvK 52233901
IBAN: NL06 RABO 0158089286
 

 

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy beleid Website: internetbureau JDI internet professionals