CallMe

Heeft u vragen?

+31 62 05 69 773

Synotion

Een organisatie kent (interne) processen en moet voldoen aan (externe) regels en richtlijnen om de kwaliteit van uw dienstverlening en de klanttevredenheid te borgen.  Het is de taak en verantwoordelijkheid van de organisatie om 'compliant' te zijn en compliance management als auditing, governance & risk management instrument is hiermee geboren. U streeft hierbij een bepaald doel of volwassenheidsniveau na.

De basis van Synotion's diensten is gelegen in het algemeen geaccepteerde feit dat als een organisatie een hoge volwassenheid kent op de “voortbrenging-, stuur- en beheersprocessen”, de voorspelbaarheid van de uitkomst hoger is. Zo is doorgaans bij aanbestedingen van grote infrastructurele werken de gerealiseerde oplossing duurzamer, de kwaliteit hoger, de oplevering op tijd en binnen budget, maar ook de faalkosten voor de winnende inschrijver zijn lager.

Periodiek wordt de kwaliteit en volwassenheid gemeten en bijgestuurd. Het dure en tijdrovende autiting- en risico management proces is hier grotendeels geautomatiseerd (niet alleen de bevindingen maar ook de adviezen!!), zodat de lead auditors zich met minder mensen (efficiënt) op de belangrijke zaken (effectief) kunnen richten. Niet alles laat zich immers automatiseren.

Synotion biedt zo de geijkte methode en werkwijze om een (geautomatiseerde audit) vinger aan de pols te houden op weg naar operationele excellentie. Een waardevolle zelfhulp voor CxO’s en managers, of namens hen acterende auditors, compliance managers, risico managers, quality assurance managers en proces eigenaren. Het verlaagt de operationele kosten, brengt uw (project) investeringen sneller tot een rendement en het maakt uw risico’s en verantwoordelijkheden als bestuurder of manager beheersbaar.

 

Informed Decisions

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek

T: +31 62 05 69 773
E: info@informedd.nl

KvK 52233901
IBAN: NL06 RABO 0158089286
 

 

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy beleid Website: internetbureau JDI internet professionals