CallMe

Heeft u vragen?

+31 313 655 259

IDMENS

 

Haalt u het beste uit uw mensen?

Elke onderneming heeft successen nodig om zijn doelen te bereiken. Vooral de mensen zijn hierin bepalend. Maar hoe brengt u het beste in hen naar boven?

 

Informed Decisions heeft een uniek Medewerkers Betrokkenheid Onderzoek ontwikkeld in samenwerking met de faculteit organisatie psychologie van de universiteit van Eindhoven: IDMENS.

 

Tegen een visie, doel of werkwijzen stelt ID via een online vragenlijst grote groepen van medewerkers rondom diverse aspecten van betrokkenheid vast. IDMENS geeft naast de management overzichten elk medewerker binnen enkele minuten na deelname een persoonlijk rapport met individuele acties waarmee de medewerker direct aan de slag kan. Een persoonlijk rapport verhoogt de betrokkenheid van uw medewerkers en ligt aan de basis voor een gezonde dialoog met het management over elkaars verwachtingen. IDMENS draagt daarmee bij aan een cultuur die leidt tot een high performance organisatie.

 

Betrokken medewerkers zijn duurzaam inzetbaar. Zij zijn loyaler, voelen zich meer gewaardeerd en zijn bereid een stapje harder te lopen. Naast een lager ziekteverzuim en minder verloop leidt dit tot een hogere productiviteit van uw medewerkers. De trots onder de medewerkers neemt toe. Uw faciliterende leiderschapsstijl zal effectiever blijken. Uw organisatie zal excelleren als uw medewerkers meer betrokken zijn.

Informed Decisions

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek

T: +31 313 655 259
E: info@informedd.nl

KvK 52233901
IBAN: NL06 RABO 0158089286
 

 

Algemene voorwaarden | DisclaimerWebsite: internetbureau JDI internet professionals