CallMe

Heeft u vragen?

+31 62 05 69 773

Over ons 

In Informed Decisions werken consultants samen, elk met een andere achtergrond en expertise maar met een gelijke visie op organisatieontwikkeling en modern leiderschap. Wij begrijpen dat de mensen in uw organisatie de belangrijkste factor zijn in het behalen van succes.

 

Wij bieden grip en regie op veranderingen en werken samen met u aan een klantbewuste organisatie die veranderingen aan kan, leergierigheid stimuleert en kennisdeling waarborgt. Onze unieke performance management methode leidt tot een snelle en gerichte verandering en borgt de beoogde resultaten doordat deze gedragen wordt door de mensen. 

 

Uw voordeel: geen verspilling van tijd en resources en een snelle aanpassing van uw organisatie. Uw doelstellingen worden eerder en blijvend gerealiseerd.

 

Onze missie is om samen met u uw mensen te laten excelleren door een goede basis te leggen voor vertrouwen. Daarmee creëren we draagvlak en borgen zo de implementatie van de veranderingen.

 

Het team van Informed Decisions; Emiel Vaes, René Mutter en Colette Vaes

 

René Mutter - Managing Partner Informed Decisions
Emiel Vaes - Managing Partner Informed Decisions

 

Onze kernwaarden

De kernwaarden waar Informed Decisions zich mee verbindt zijn originaliteit: wij staan open en kijken met een frisse blik naar de organisatie. Duidelijkheid: geen jargon, heldere taal en overzichtelijke rapportages. Alleen door inzicht te hebben in alle relevante informatie kunnen juiste oordelen worden gevormd en goede besluiten worden genomen. Daarnaast staat transparantie bij ons hoog in het vaandel: dit is de basis voor vertrouwen. Tot slot staat Informed Decisions voor duurzaamheid: veranderingen zijn blijvend verankerd in de organisatie door een vergroot draagvlak en het meenemen van de ‘people factor’.

Informed Decisions

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek

T: +31 62 05 69 773
E: info@informedd.nl

KvK 52233901
IBAN: NL06 RABO 0158089286
 

 

Referenties
Cogas - Performance verbeteringen
Cogas - Performance verbeteringen

Samen naar betaalbare performance.


Piet Grootenboer - Directeur Cogas Kabel Infra BV

“Hans heeft op een praktische wijze en in korte tijd de belangrijkste thema’s in kaart gebracht waaraan door Cogas gewerkt moet worden. Heldere informatie en gedragen conclusies op basis van geobjectiveerde meningen.''

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy beleid Website: internetbureau JDI internet professionals