CallMe

Heeft u vragen?

+31 313 655 259

Hans Tabbers

Partner in Informed Decisions

Ik ben een interim manager met meer dan 20 jaar internationale ervaring. De rode draad in mijn carrière is leiding geven aan gerichte veranderingen (‘guided change’), met name gericht op de transformatie van organisaties en de performance verbetering van mensen.
 

Createur
Creatief, communicatief vaardig, mens georiënteerd manager en sterke analytische capaciteiten kenmerken mij. Vele malen heb ik al aangetoond dat ik van het management een succesvol team kan maken, met oog voor de persoonlijke groei en ambities van een organisatie en haar medewerkers. Het aan het denken zetten en prikkelen van mensen met als doel om onbekende gebieden te verkennen is een van mijn sterke zijden. De uitdaging om de mensen, onder begeleiding, naar hogere prestaties te brengen (laten excellereren) is mijn drijfveer.


Transformatie

Mijn hele leven typeert zich door verandering, de kunst is om dit beheerst te doen met een hoger doel in focus. Mede door de onbekendheid met verandermanagement in het bedrijfsleven is de diversiteit aan rollen en functies op mijn CV groot. Maar aangezien binnen alle branches en activiteiten de mens een centrale speler is in het succes van een organisatie kon ik in alle rollen en functies succes boeken voor de betreffende organisaties. Door de ervaringen opgedaan in de diverse rollen is mij meer en meer duidelijk geworden dat mensen en hun gedrag een groter effect op succes hebben dan ieder ander aspect.


Hans over Informed Decisions
Bovengenoemde betekent dat bij het opzetten van een strategie je rekening moet houden met de mensen en relaties van een organisatie, zowel intern als met klant en leverancier. Vandaar dat wij bij Informed Decisions ons meer en meer zijn gaan toeleggen op het laten excelleren van de mens in de organisatie. Uiteraard is de vakkennis belangrijk maar het begeleiden en beïnvloeden van gedrag of te wel de cultuur in een organisatie creëert het succes bij een programma of project. Wat dan ook de kern is van de activiteiten waar Informed Decisions voor staat. De unieke combinatie van hun tool en de ervaringen op verandering management is kracht van Informed Decisions.


Expertise gebieden
• Aansturing en management van verandertrajecten en transities
• Coaching
• (Out)sourcing / Outtasking
• IT / Project management
• Multi-vendor management en partnership ontwikkeling
• (Bege)leiden van (Europese) aanbestedingen
• Commercieel management
• Crisismanagement
• Directievoering
 

Hans Tabbers
Hans Tabbers

 ''Het leven typeert zich door verandering, de kunst is om dit beheerst te doen en met een hoger doel in focus.''

Algemene voorwaarden | DisclaimerWebsite: internetbureau JDI internet professionals