CallMe

Heeft u vragen?

+31 62 05 69 773

RWE-Technology - Management of Change

 

RWE Technology heeft Emiel Vaes ingezet ten behoeve van hun Management of Change, oftewel het managen van een veranderingsproces. Emiel Vaes heeft een Implementation Readiness Assessment uitgevoerd. Hij hield de vinger aan de pols en gaf richting aan het implementatietraject.

De Duitse energiereus RWE heeft besloten al haar bouwactiviteiten in één gespecialiseerde eenheid onder te brengen. De integratie van eenheden én de implementatie van de zorgvuldig gedefinieerde nieuwe strategie betreft één groot veranderingstraject.

"Emiel Vaes heeft aanzienlijke verandermanagement ervaring en heeft in de vele sparringssessies geholpen met het uitzetten van de grote lijnen bij de strategische verandering waar RWE voor stond. Met zijn unieke aanpak (en ondersteunende tools) is detailinformatie verkregen uit de organisatie waarmee wij op management- én op afdelingsniveau actieprogramma’s uit konden zetten. Het bereiken van resultaten kent zijn basis in een effectieve samenwerking tussen mensen. Dat heeft Emiel goed door".
 

RWE-Technology - Management of Change
RWE-Technology - Management of Change
Mark Thomas, Head of Business Development

« Terug naar overzicht
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy beleid Website: internetbureau JDI internet professionals